От bTV Media Group, където Хекимян дълги години ръководеше отдела за

...
От bTV Media Group, където Хекимян дълги години ръководеше отдела за
Коментари Харесай

bTV Media Group ограничила достъпа на Антон Хекимян, след като решил да става кмет от ГЕРБ

От bTV Media Group, където Хекимян дълги години ръководеше отдела за " Новини ", изпратиха до медиите позиция във връзка кандидатурата му

ГЕРБ разгласи претендента си за кмет на София. Номинацията на партията е Антон Хекимян. Самият той разгласи, че е имал персонална среща с водача на групировката Бойко Борисов и персонално от него е получил поканата да бъде претендентът за градоначалник. От bTV Media Group, където Хекимян дълги години ръководеше отдела за " Новини ", изпратиха до медиите позиция във връзка кандидатурата му.

Ето какво написа в нея:

Във връзка с номинацията на досегашния началник на отдел " Новини, настоящи излъчвания и спорт " господин Антон Хекимян за претендент за кмет на София, bTV Media Group смята за належащо ясно да подчертае, че доверието и качествата на нашия нюзрум са потвърдени в продължение на повече от 20 години. Веднага след отправеното искане, bTV одобри оставката на господин Хекимян, неотложно ограничи достъпа му до нюзрума на bTV и всички други запаси на компанията и бързо информирахме вътрешната общественост и необятната общност за неговото овакантяване. Макар да сме изцяло уверени в качеството, гения и ангажираността на публицистичния екип към обективността на новините, bTV Media Group вкарва редица ограничения, които възнамерява да приложи през идния избирателен сезон, за да отбрани името и репутацията на bTV като една от най-обективните и надеждни медии в България.

 
От 23 септември (събота), Ралф Бартолайт, CEO на bTV, дружно с управителния екип на отдел " Новини ", пое ръководството на нюзрума. В редакцията на bTV работят опитни и одобрени публицисти, чийто професионализъм и нравственос са потвърдени, а достиженията им приказват сами за себе си. Нашите публицисти следват полезностите и правилата, изложени в публицистичните насоки на съдебномедицинска експертиза. Повече информация можете да намерите тук: . Г-н Бартолaйт ще бъде краткотрайно изпълняващ длъжността шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ до намирането на подобаващ заместител. Редакционната гилдия на съдебномедицинска експертиза ще продължи да ангажира bTV със своето наличие и опит, и да подсигурява обективно, независимо и висококачествено наличие от екипа за вести и настоящи излъчвания. Информация за членовете на нашия почитан съвет можете да намерите тук:  Своевременно ще обявим нашия публицистичен проект за отразяване на предизборната акция за Местни избори 2023, който ще подсигурява безпристрастност и на новините. Ще използваме услугите на трета страна - външна организация, която да следи за обективността на нашето новинарско отразяване в интервала на идната предизборна акция. Упълномощен представител от публицистичната гилдия на съдебномедицинска експертиза ще бъде разполагаем да дава отговор на въпроси, които българските медии могат да имат по отношение на нашето предизборно отразяване.
 

" bTV прави оценка въздействието от създалата се обстановка доста съществено и наш първокачествен приоритет продължава да бъде да се придържаме към публицистичните ни насоки и да отразяваме новините независимо и обективно ", съобщи Главният изпълнителен шеф и изпълняващ длъжността шеф на „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ Ралф Бартолaйт.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР